Cara Berniaga Di Shopee

Mari Saya Tunjukkan Cara Berniaga Di Shopee Sehingga Mampu Menjana  Sale 4 Angka Seminggu Walaupun Secara Sambil-Sambilan Je.

Ramai yang ingin berniaga dekat shopee tapi tak tahu cara macam mana kan nak mula.

cara berniaga di shopee

Assalammualaikum & salam sejahtera!.

Ya! Sekarang ni.. siapa je yang tak tahu pasal shopee?
Shopee sekarang ni….. dah jadi website no 4 yang paling ramai dilawati oleh rakyat Malaysia pada setiap bulan!

Saya yakin, anda juga salah seorang daripadanya!
Maklumlah… kat shopee tu… sebut je barang apa yang kita nak?
Dari sekecil-kecil barang seperti butang baju… hinggalah kepada sebesar-besar barang seperti TV, Mesin basuh dan juga peti ais!
Semuanya ada dijual kat shopee tu!

Rugilah.. Kalau Sekadar Jadi Pembeli Sahaja Kat Shopee tu..!

Shopee ni sebenarnya adalah sebuah marketplace! Dalam bahasa mudah.. ia macam sebuah pasar!
Tapi pasar secara online la!

Dekat pasar, mestilah ada pembeli dan juga penjual kan!
Jadi, rugilah kita kalau setiap kali kita ke pasar.. kita hanya sekadar jadi pembeli sahaja!

Apa kata kita tukar? .. Kita tukar jadi penjual dan kita buat duit pula dengan apps Shopee tu?

Kalau sebelum ini, anda dah pernah menjual di FB atau Instagram… itu lebih mudah!
Anda dah ada barang.. sekarang.. cuma perlu letak je barang-barang anda tu kat shopee!
Anda hanya perlu letak gambar produk, letak maklumat produk dan letak harga! Siap!
Kalau ada orang yang berminat.. mereka akan terus tekan butang order, bayar dan beli!

Tak perlu lagi pegang phone 24 jam sebab nak layan “bakal-bakal” customer kat Whatsapp yang belum tentu pun nak beli! Fuh… Letih!

Shopee…Pasaraya Terbesar Di Malaysia!

Apa yang paling menarik!
Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar! Bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 40 juta orang sebulan!.. Iaitu kira-kira 1 juta lebih pelawat setiap hari!

Ramai giler kan? Kalau anda buka kedai kat KLCC pun belum tentu boleh dapat pengunjung/pelawat seramai itu!

Apa yang lagi-lagi-lagi best pasal shopee ni! Pelawat-pelawat kat website/apps Shopee ini!
Mereka adalah golongan yang mempunyai keinginan membeli yang tinggi!
Sebab itulah mereka masuk/buka apps Shopee! Sebab nak beli barang!

Tidak seperti di Facebook atau Instagram.
Di Facebook & Instagram.. kebanyakkan orang.. buka/ masuk apps tersebut adalah untuk bersosial sahaja! Cuma segelintir kecil je yang masuk ke FB & Instagram untuk cari dan beli barang! Sebab tu kalau nak jual barang kat FB & Insta payah sikit.. nak kena pujuk dan belai dulu customer kat whatsapp.. barulah mereka akan beli!

Memeperkenalkan Ebook Cara Berniaga Di Shopee!!.

cara berniaga di shopee


Hah!! Dalam ebook panduan cara berniaga di shopee ini, terdapat langkah langkah, dari mula daftar akaun di Shopee, cara nak masukkan barang hinggalah sampai kepada nak pos barang tu kepada pembeli!

Memang complete!

Antara perkara-perkara penting yang ditulis di dalam ebook ini ialah..

Berminat Nak Dapatkan Ebook Ini?.

Ops! Sebelum itu! Saya minta maaf terlebih dahulu dan saya mahu berterus-terang dengan anda!
Ebook ini bukanlah sesuai untuk semua orang… Antara orang yang tidak sesuai untuk mendapatkan ebook ini ialah.

Sudah Bersedia Untuk Dapatkan Ebook Ini?.

Baiklah! Jika anda tidak tergolong dalam 3 golongan yang saya sebutkan diatas dan anda betul-betul berminat untuk dapatan ebook ini!

Saya ada berita gembira untuk anda!

Anda akan berikan juga 3 ebook BONUS Istimewa yang dapat melengkapkan lagi ilmu anda untuk berniaga di Shopee!

3 Buah Ebook Bonus Special!.

Ebook Jual Produk Tanpa Pesaing

BONUS #1 : JUAL PRODUK TANPA PESAING

7 Cara Promosi Secara Percuma


BONUS #2 : 7 CARA PROMOSI SECARA PERCUMA!

Strategi Niaga Tanpa Modal



BONUS #3 : STUDY CASE : 2 STRATEGI NIAGA TANPA MODAL DI SHOPEE!

EXTRA BONUS! – FB GROUP SUPPORT

Facebook GroupYa! Tidak cukup dengan 3 ebook Bonus yang power diatas, juga turut disediakan sebuah Facebook Group khas untuk anda yang mendapatkan ebook ini!

Dalam group ini, anda boleh bertanya soalan jika anda ada sebarang perkara yang mungkin anda kurang jelas setelah membaca ebook Bisnes Shopee ini!. Di dalam group ini juga anda boleh saling mengenali pembaca-pembaca ebook yang lain dan berkongsi info dan tips yang terkini!

Jadi,anda tidak perlu risau kerana anda tidak akan ditinggalkan terkapai-kapai berseorangan setelah anda mendapatkan ebook ini!

Klik gambar di bawah untuk lakukan tempahan pakej ebook cara berniaga di shopee sekarang